Progrés-Raval Health Center – Badalona

Bass Jordi Badia.

The building opens out onto a newly-built square and has a courtyard-style entrance. The new health centre, together with future council buildings, will shape a new urban space.

The consulting area is a black prism covered with ceramic lattice which is supported from the ground floor. A single, very expressive column separates the entrance courtyard from the remaining public space.

By Pedro Pegenaute

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s